Ontdek Jiu Jitsu! Opendeur op ZATERDAG 18 November 2023

Ontdek Jiu Jitsu! Opendeur op ZATERDAG 18 November 2023 in Zaffelare

Ben je op zoek naar een opwindende gevechtssport en verdedigingskunst in en rond Zaffelare? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Op ZATERDAG 18 November 2023 nodigen we iedereen uit om onze opendeur bij te wonen en deel te nemen aan de opwinding van Jiu Jitsu.

Of je nu een doorgewinterde beoefenaar bent, een nieuwsgierige beginner, of gewoon wilt ontdekken wat Jiu Jitsu te bieden heeft, iedereen is welkom om deel te nemen.

Mis deze kans niet om meer te leren over de kunst van Jiu Jitsu en om te zien wat onze gemeenschap te bieden heeft. Onze instructeurs staan klaar om vragen te beantwoorden, demonstraties te geven en je te helpen begrijpen waarom Jiu Jitsu zo boeiend is.

Wanneer: ZATERDAG 18 November 2023 Tijd: 09.00 u tot 11.00 u

Zet de datum in je agenda en kom langs voor een ochtend vol Jiu Jitsu-avonturen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Locatie: Veerleveld te Zaffelare

We bieden Jiu Jitsu training voor alle niveaus, van beginners tot gevorderde beoefenaars.

Voor vragen of aanvullende informatie, neem gerust contact met ons op. We verwelkomen alle Jiu Jitsu liefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in zelfverdediging en de fascinerende wereld van gevechtssport.